steaker
ZFST 600
steaker_detail
Steaker detail

Steaker - Vleesvermalser

Voor het malser maken van diverse verse vleesproducten. Vooral toegepast voor taaier vlees en vlees met veel pezen. De mesjes snijden de pezen door en maken het vlees hierdoor malser. De “beet”wordt beter en het vlees is makkelijker verteerbaar. Kooktijden worden korter waardoor vleessappen en smaak beter behouden blijven. Bij marineren wordt de marinade gelijkmatiger en sneller door het vlees opgenomen Bij eiwitteren en paneren kan de “pick-up” verhoogd worden.

Gemaakt in rvs 304 met een gladde gestraalde afwerking. Zowel de boven- als onderas zijn voorzien van een messenset met elk 93 scherpe mesjes. De mesjes hebben een diameter van 80 mm en een dikte van 1,5 mm. Elk mesje heeft 17 scherp geslepen tandjes elk 9 mm breed en 10 mm hoog. De afstand tussen boven- en onderas kan eenvoudig worden ingesteld tussen 6 em 40 mm vrije ruimte. Invoer en uitvoer via een grilleband. Totale machine lengte van 1,5 mtr.

Beide messensets hebben een frequentiegestuurde aandrijving tot een snelheid van 10 mtr./min. De machine is uitgevoerd met afschermkappen voorzien van een veiligheidsschakelaar. Verrijdbaar door 4 zwenkwielen met rem welke in hoogte instelbaar zijn.

Diverse machines in breedtes van 400, 600 en 1000 mm.

Brochure

Video Vleesvermalser